uFeel.me
Дървото
Автор: zigitop,  17 май 2009 г. в 19:04 ч.
прочити: 189
Дървото

издялкахме си имената
на дърво растящо сред асфалт
не беше нужен тор
или пък химикали
растеше бурно
ден след ден
но всеки град природата изсмуква
превръща я в пари
и нов работен ден
аз вярвах че дървото ще живее
но някой пуснал бе коварно
във водата
арсеник

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me