uFeel.me
Дар
Автор: smile1,  1 декември 2010 г. в 20:45 ч.
прочити: 428
Изкапах се,
като капчук,
от нежност,
в ръцете си
на капки ме събираш,
от жажда ме изпи,
и от копнежност
в погледа си
трудно ме побираш.
Сияние съм,
обич и причастие,
дъга след дъжд
пречистила Земята,
и дар Господен съм,
и щастие
изсипано най-щедро
във душата ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me