uFeel.me
Дали
Автор: gadina_,  30 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 877
Дали оттук насетне ще сравнявам
грамажа на полученото "топло"
и всичкото "по-малко" ще отсявам
невинно и привидно кротко?..

Дали ще мога да намеря сили
и вяра сляпа в твоите брътвежи?
Или ще ми остане спомен мил
от тази нощ и таралежите...

Дали, когато Сънчо пак ме грабне,
по пътя към дома ти ще ме води...
И ще е наша всяка нощ до пладне,
когато ще мечтая пълноводно...

Дали ще мога пак да се усмихвам,
когато изречеш "добрите думи"
Дали?.. Дали?.. Един въпрос притихнал
вибрира по душевните ми струни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me