uFeel.me
Дали?!
Автор: steelsnake,  12 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 279
Наистина ли мислиш, че с пари
могъл би да си купиш всичко?
Че ако тръгна утре във зори,
ще можеш да ме спреш с пари?!

Да, знам парите, че са важни -
купуваш време, щастие дори,
но даже със съкровища безбрежни
живот не би могъл да купиш ти.

Не би могъл да купиш и любов!
Заплащайки, ще купиш лицемерие.
И някой ден в забравен послеслов
ще пишеш сам за свойто погребение.

Че ти отдавна няма да живееш.
Ще дишаш - да, но няма да си жив.
Богат ще си, но сълзи пак ще лееш,
че сам се скиташ във света тъй сив.

И пак ли мислиш, че с пари
могъл би да си купиш всичко?!
Мисли си пак до утре във зори,
че тръгна ли, не ще ме върнеш с нищо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me