uFeel.me
Дали?
Автор: kotence_presi,  31 март 2011 г. в 18:10 ч.
прочити: 346
Дали ме е страх?
Да, но какво от това?!
Дали ти не си грях?
Да, но греховна е човешката съдба.

Дали ме боли?
Да, но болката ме прави по-силна.
Дали ми останаха сълзи?
Да, но да плача съм безсилна.

Дали ме обичаш?
Да, но те е страх да признаеш.
Дали го отричаш?
Да, но в сърцето си го знаеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me