uFeel.me
Дали я има любовта
Автор: beby_d,  12 декември 2010 г. в 18:44 ч.
прочити: 295

И пак се чувствам отчуждена.

Дали изпитвам нещичко към теб?

Всеки път съм раздвоена -

дали не съм направена от лед!

 

Как винаги така изстивам

към този, който ме обича?

Защо от чувства не преливам,

когато твоето сърце на мен се врича?

 

Защо когато аз страстта изгубя,

нищо повече не ме вълнува?

Дали не мога да се влюбя,

или обичта не съществува?

 

Дали съм още твърде млада

да изпитам истинска любов,

да се почувствам като във балада

изпята от сърдечния ми зов?

 

Но ако любовта я няма,

ако това е просто блян

и не е важно колко съм голяма

няма да почувствам нежния и плам...

 

Ако любовта е точно тази страст,

която бързо отминава,

над която нямаш власт,

след която нищо не остава?

 

Тогава трябва да съм луда,

за да продължавам таз игра...

Дали живея във заблуда?

Дали я има любовта?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me