uFeel.me
Дали ще дойде циганското лято...
Автор: feia,  16 май 2011 г. в 07:56 ч.
прочити: 439
Дали ще дойде циганското лято
на нашата жадувана любов?
Разгаря се пожарът във сърцата
и всичко придобива смисъл нов.

Дали ще тичаме опиянени
и паднем във прегръдка от лъчи,
задъхани от щедра споделеност,
която като химн ще зазвучи?

Дали и този миг ще си замине,
превърнал се във късен послеслов?
Не ме е страх от приказната зима
на спомена за нашата любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me