uFeel.me
"Дали да ти простя....!?"
Автор: sisiFF,  21 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 420
Карай да върви така започват прошките нали?
С мен жесток си ти и много ме боли.
Но трябва ли да се прости след всичките лъжи?Какво спечели ми кажи от злобата,която прояви.
Безмълвни устни заради големи грешки.....неказвай ми,че са човешки.
Не няма да прости,въпреки стотиците молби и дори заради хубавите ти очи.
Сега ти казвам сбогом я виж гадничко е ,нали?
Аз вярвам,че живота ще те промени!!!


П.П.Посветено е на едно момче на име Ангел който много ме е наранил,но въпреки всичко си остава моята най-голяма и най-искренна любов!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me