uFeel.me
Далечна любов
Автор: mladMilan,  14 март 2010 г. в 07:29 ч.
прочити: 354
Едва сега разбрах какво е да обичаш,
да виждаш красота в най – простите неща,
когато другиму в любов се вричаш
за тебе става истински света.

Когато просълзена ме посрещаш,
забравям всичко – болка и тъга!
Когато пак ми казваш колко ме обичаш
разцъфва пролет и ухае на цветя!

При мене тихо идваш всяка вечер
макар във моя мъжки сън, уви,
прогонваш със усмивка мрака черен,
ала защо в очите ми сълза блести…

И чувам аз отново твойте думи:
“обичам те, кога ли ще те видя пак!?”
А километри много има помежду ни,
като пред тръгващ полунощен влак.

Далеч си ти, а искам да те нацелувам,
защото ти усещаш моята душа.
За твоите целувки ден и нощ бленувам –
за мен си нежна, истинска жена!

Заспивам вечер с мисълта за тебе –
ти пак си с мен, усещам те дори,
Целувам те и милвам като бебе,
душата ми се радва, радостно трепти…

Но идва утро, свършва се нощта,
светът забързва ритъма си бавен,
вървя и аз – потънал в самота
да търся теб – за близост и за нежност гладен.

А хората си пожелават “лек, успешен ден”
и тръгват бодро, весели, щастливи,
но кой ли ще го пожелае и на мен,
защо орисниците ми са толкова свидливи.

Как ли съм живял без теб преди!?
Каква престава имал съм за рая!?
Нима съм виждал тези красоти,
с които ти сърцето ми омая!

Не мога вече да живея аз без теб –
не мога, чуваш ли не мога.
Ще вия към луната като луд поет
и ще протегна тръпнещи ръце към Бога.

О, Господи, прости ми, аз съм грешен,
обичам лудо тази прелестна жена!
Защо си дал в живота ми нелесен,
тъй много жажда за любов и топлина!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me