uFeel.me
Далече си...
Автор: pepe_jeans`f,  12 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 666
Страх ме е да те погледна,
да надникна в твоите очи.
Плахо аз до тебе ще приседна
и не ще узнаеш колко ме боли.
Сърцето ми се свива отмаляло
и гасне пак по теб.
Разкъсва споменът нощта, а там...
таи се мъката от сладостта.
И колко тежко е, когато
теб търся само на света.
Когато искам всичко аз да кажа,
а някъде далече си сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me