uFeel.me
Далеч от очите
Автор: tinarosivoice,  20 март 2013 г. в 06:23 ч.
прочити: 194
Далеч от очите ти
разумът помътнява...
от липса на близост
избледнявам!
Не закъснявай! 
Ще изчезна
без твоята нежност! 
Далеч от очите ти
се вледенявам
и се стопявам!
Ще изтека
без твоята нежност!
Далеч от очите ти
полудявам!           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me