uFeel.me
Далеч от мен
Автор: KaTu,  17 януари 2009 г. в 21:03 ч.
прочити: 235

Ти ли си този,или сянката на някой друг?

Сякаш,че се криеш там зад някоя маска,но защо?!

Погледни ме,пред теб съм...

Свали тази маска,ела при мен ще ти разкрия нещо.

Виждаш ли този поглед,а може би не?

Мъгливина е!

Мога ли да успея да проникна някъде навътре в душата ти?

Ще ми позволиш ли?

Не..?

Желанието не се изписва по лицето.

Лутане през нищото,за да постигнеш какво?

Осмели се,ела.

Бъди до мен,за да те почувствам.

Отпусни се,до теб съм,не бягай...

Ти ли си?Не,не би могъл да бъдеш толкова близо до мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me