uFeel.me
Дъх
Автор: pavli,  4 август 2009 г. в 18:37 ч.
прочити: 2193
Твоят дъх ме разпалва,
а аз се разтварям
на пламъка в синьото…
Водата в мен напира
(граници не признава)
и се разливам,
за да пиеш…
А душата ми,
засукала от слънце и простор,
се рее в нeзримото...


***

Жарките ми пръсти
по хладната ти кожа
предизвикват
вълшебни капки…
копринено нежни…
Пролетно набъбнали
устните попиват
живителен дъх
и разцъфтяват…
изкушаващо
с твоето име…
Съвсем неизбежно…
Създаваме облачна тайна. 

                                   © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me