uFeel.me
*Дъх...*
Автор: l.hiena,  3 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 814

*

Дъхът ти ме полазва... Пурпур тръпнеща,

ти можеш само с дъх да вледеняваш...

Посока нова,а еднакви пътища,

в които всичко тебе обещава...

*

Дъхът ти ме докосва... в стон погубена,

ти можеш само с дъх да разтопяваш.

И аз до сетния си миг съм... влюбена

в оназ въздишка, дето разболява.

*

Дъхът ти ме изпълва... хлад живителна,

ти можеш само с дъх да ме опиеш.

И аз съм пленник - риза усмирителна,

в която искам пак... да ме обвиеш.

*

В дъхът ти се изгубвам... жажда палеща,

ти можеш и без думи да изричаш.

И аз вървя, завита в ласка алена...

и искам до без дъх... да те обичам!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me