uFeel.me
Дъга
Автор: new-born,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Ако любовта наистина е както пишат - в капките, във въздуха, дори в смълчаното небе, то дай ми нежността си ти, дай ми я и не питай за какво ми е.
Защото когато се събудиш и видиш красивата дъга, ти ще осъзнаеш, че нарисувах я за теб. Стига ми тогава да видя в очите ти нейното красиво отражение. И двама ще останем на света, двама сред пясъците на нашата любов, изгарящи под нейните лъчи. Затова не питай тихо за какво ми е, а просто с мене остани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me