uFeel.me
Да живея аз без теб не мога
Автор: miri,  20 декември 2010 г. в 17:27 ч.
прочити: 615
Броя миговете,
в които щастлива съм била.
Под пръстите изтичат
като цветни стъкълца.
И пада черна светлина
от сенки и тревога.
В безумието на тази пустота
да живея аз без теб не мога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me