uFeel.me
Да живеем за мига
Автор: tanq_mezeva,  28 декември 2008 г. в 15:11 ч.
прочити: 640

"Нека да живеем

в настоящето!

С тебе го умеем

напоследък."

Думите приседнаха

хриптящо.

Загорчаха,

сухи като залък.

 

 

Нямаме ни минало,

ни бъдеще.

Имаме единствено

Сега.

Мигове на погледите,

влюбени

в целостта

на общата душа.

 

 

Имаме и музика

изгаряща.

Звук китарен.

Дрезгав глас в ноща.

И Висоцки молещо

припяващ е :

" Галопирайте /коне/,

 но без крила!"

 

 

Галопират миговете,

нашите.

Като за последно вдишват

любовта.

Огънят в сърцата

подлудяващ е.

Е,... нека да живеем

за мига!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me