uFeel.me
Да забравя...
Автор: Tonita,  17 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 806
Иска ми се да забравя,
да забравя твоето лице.
Образът ти да изтрия
от съзнанието си
и своето сърце...
Да не чувствам нищо вече
щом погледна в твоите очи-
отивай,върви надалече-
не си ми нужен вече ти!
Ще изтрия всички спомени-
мечтите ми разби на прах,
те вече ще са променени
и ти не ще си част от тях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me