uFeel.me
Да вярвам ли във вечната любов
Автор: aneta_kz,  20 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 545
Понесена над цъфналата ръж,
в живота идва тя кaто кралица.
Пристигнала далеч от шир и длъж
със песента на пъстра яребица!

С ухание на пролетни цветя
полива ни със пеперуден блясък,
денят ни озарява със крила,
идва тя при нас със гръм и трясък!
..........
Дали да вярвам в онази любов,
до гроба която е песен!
Да не вярвам ли?
А как тогаз
кестени цъфтят наесен?

Есен е.
Моята есен.
Тъжни дни.
Пожълтял листопад.
... и окапват нацъфтелите кестени
по смолистия, мокър асфалт!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me