uFeel.me
*Да те спра ли?*
Автор: mechtaq_za_teb,  27 септември 2008 г. в 21:51 ч.
прочити: 590
Да те спра ли, когато сълзите напират...
Когато още вярвам, че те има?
Да съживя ли мечтите, които умират?
Да те спра ли, когато всичко загина?
Да се усмихна ли, щом те погледна?
Или да покажа онези страшни сълзи?
Че аз до днес не успях,не те забравих!
Че страхът от самотата във мене пълзи!
Да ти покажа ли сърцето си... твое?
Да ти върна ли болките.. раните.. всичко?
Да те спра ли, да призная... защо ли?
Не очаквам капчица разбиране. Нищо.
Да те върна ли? За да видиш в очите
красотата на една угасена искра?
Една любов, удавена от сълзите,
оставила след себе си единствено пепелта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me