uFeel.me
Да те имам...
Автор: Rozovichka,  29 януари 2009 г. в 23:33 ч.
прочити: 236
Преди време... до полуда беше влюбен в мен..
Често си признаваше, че мира не ти давам
Но бях толкова сляпа в този... момент...
Не осъзнах какво всъщност изгубвам.
 
Сега съжалявам, че за миг... не разбрах
Колко много имам нужда точно от теб...
Как години безцелно... обикалям...
В търсене на този... моят човек...
 
Ти си бил до мен... през цялото време...
До мен... а аз не успях да те почувствам...
Сега желае... да те има... моето сърце...
Да те имам за себе си... да те обичам...

Но... далече си... ти продължи напред...
За нова.. друга... различна... вече си... готов
Търсиш я... в безкрая отправил поглед
А... свърши ли нашия час на... любов...?


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me