uFeel.me
Да те има
Автор: sandraaleksieva,  24 ноември 2012 г. в 06:54 ч.
прочити: 271

Едно симпатично момиче
спокойно е влюбено в теб.
Душата ти тихо обича.
Не чака в замяна куплет.

Да знае, че просто те има
и някога, някъде там
искрица едва доловима
ще пламне във вашия храм.

Това ще й стигне да знае,
че пъстър светът е пред вас.
Кога ще достигнете края?
Това си зависи от вас... 

2012 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me