uFeel.me
Да светя само аз...
Автор: ЖЕНИНА,  29 юли 2009 г. в 18:20 ч.
прочити: 491



Босилково,
уютно,
водопадно
в шепете си
сбирам те в съня си.
Ухая те,
целувам те
със огън отдалече
в спомен
от разплакана ресница.
Без вкус
по напуканата устна
усещам полъх,
как утрото 
пробляскващо  се плъзга
превърнато 
в  овални мънички петна,
от слънце на изгаряне.
Разголена нощта си тръгва
в мираж от недоимък
към синева -
искряща,
мокра,
топла 
под  купол от
звездна тишина
където през процепа
ще  светя само аз
мъничко...
съвсем за миг
преди
да се събудя.
И ти ще съмнеш
заедно с мен,
когато  тихичко
до теб въздъхна!!!


29.07.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me