uFeel.me
Да спра ли времето?
Автор: nella_gold,  9 юли 2010 г. в 07:24 ч.
прочити: 667
По лицето ми още
целувките парят.

И усещам дъха ти от тях.
Ще запомня мига!
Ще го помня, повярвай.

По шията си усещам твоята длан -
опита се с пръсти следа да оставиш,
а мястото още гори...
Поисках да го изтрия. Но не успях.
Не мога - нека те усещам така.
Още малко остава... Пак ми е тежко.
Не питай защо.
Поех си въздух, дълбоко.
Исках да спра времето -
гледах часовника с яд,
искаше ми се да го строша -
на парчета, точно сега -
на един без петнайсет.
Де да можех... Бих го направила - да!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me