uFeel.me
Да сме заедно
Автор: sani_gali,  29 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 645
Обичаме се, но не можем да бъдем заедно-
игра такава има в любовта.
Един от другия избяга,
но не по своя воля и мечта.
Дните бавно се топят,
със самота и болка изпълнен е денят.
В нощта тайно те са двама,
но е само сън...
На сутринта само споменът остава!
Сълзи горещи раждат се от две очи
и мисълта когато бяха двама-
за отминалите дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me