uFeel.me
Да си влюбен, а да те е страх
Автор: sandra95,  15 юли 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 352
(Шкафчето & Sandra95)


Красива пъпка разцъфваща роза

откривам в тебе, мило ми дете.

Кажи ми има ли вече щастливец

скътан с любов във твоето сърце?

 

Да, има го, но мисля си - едва ли

ще се случи нещо между нас.

Скоро срещнах го, не сме се опознали

и тийнейджърски живеем час за час.

 

Ако сърцето ти го иска - ще покаже

и нека то само те поведе,

а случи ли се, със любимият ти момък

ще откривате прекрасни светове.

 

Дали за мен е той?-се питам.

Страхувам се сериозно да се влюбя

заради болката, която ще изпитам

в момент, когато го изгубя

 

Не питаш ли то как ще да узнаеш

дали самият той е влюбен в теб?

Въпросът ребром трябва да поставиш.

При „НЕ\" то знай - животът е пред теб.

 

Приятелю, ти тук си прав,

но страхувам се ужасно,

такава съм си аз по нрав

и май ще го обичам аз безгласно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me