uFeel.me
Да си прощаваме?
Автор: OkovanaNejnost,  28 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 415
Да си прощаваме или да бъдем една непростима любов,
една непосилна раздяла, една незаслужена дива омразя
и грешка, която будя всяка сутрин за училище?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me