uFeel.me
Да се влюбиш в непознат
Автор: AleX_LoVe,  22 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 660
На вън сняг вали,
а аз чувствам се самотна, защото далеч си ти!
Колко хубаво щеше да е
ако заедно гледахме как спият се снежинки от нежното небе!
Но стига мечти!
Аз си викам "В пеалността се върни!"
Не те познавам дори,
а влюбох се в теб до уши!
Много странно звучи,
но така е разбери!
Не знам какво направи с мен
да гасна нощ и ден!
Всичко моля те прости,
но само теб ще обичам дори и да боли!
Не съм обичала така,
никога както теб сега!
Сняг вали,
но в мислите ми пак си ти!
Какво да правя аз не знам
искам да си до мен а не сам!
Ти ми показа пътя към любовта,
който ме води все към теб сега!
от любов изгарям в този час
да те зърна искам аз!
Само за миг дори,
но искам да видя твоите красиви очи!
Любовта е сляпа, но не и аз,
защото виждам я в теб, повярвай в нас!
И нека всичко дето ни спира
ние него да спрем и да се прегурнем нежно някой ден!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me