uFeel.me
Да проклинам ли
Автор: mami,  20 септември 2009 г. в 17:28 ч.
прочити: 796

Появи се внезапно.

Разлюля основите

на моя палат.

Изкуши ме.

Във ада ме хвърли

и си замина.

Бе любим.

Но любим не постъпва така.

Всичко ми взе...

и ме отмина.

Нямам твойта ръка

и така ми е трудно сама.

Да проклинам ли?!

Не!

Всъщност зная -

в ада с тебе отново

бих влязла,

та дори -

това да е краят!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me