uFeel.me
Да потънем в мрака...
Автор: tinarosivoice,  19 януари 2010 г. в 20:20 ч.
прочити: 264
Да потънем
в мрака на зениците,
светещи
в безкрая на звездиците!..
В луд въртеж
да прелетим
през идното
към минало за миг...
В лелеяно
безгласно
усещане за вик...
от пиано до фортисимо
вълшебна
мелодия да зазвучи
докато се гледаме в очи!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me