uFeel.me
Да посрещнем изгрева
Автор: az20sam,  24 юли 2011 г. в 08:58 ч.
прочити: 161

 


Кажи няколко думи прекрасни


и знай, ще развълнуваш моето сърце.


Целуни ме с устни страстни


под синьото небе.




Нежно ръката си подай,


аз нежно ще я поема,


с предизвикателен поглед ме изгаряй,


аз леко ще простена.




Съблечи от мене всяка дреха,


съблечи ме и не говори.


От дрехите направи пътека,


сред черешовия цвят ме люби.




Нека красивите овошки


бъдат свидетел на любовта.


Нека с въздишки


посрещнем изгрева.



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me