uFeel.me
Да пеем, приятели...
Автор: tea,  25 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 294
Пусни ми от нашите, тежките песни.
За Неда, за Яна, за прекатурилата се планина.
Да запеем (нищо, че не можем) нотите нелесни
И да слеем чрез песен душите си в нощта.
Съдба ли? Ех, даже зла орисия!
Тежко, приятели, много тежко стана.
С празни надежди, с празна кесия,
Само песента за любов ни остана!
Да пеем, приятели, даже докато се съмне.
Да им покажем що е българска любов.
Може би и злото най-накрая ще си тръгне.
И денят ще дойде, донесъл късметът ни нов…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me