uFeel.me
Да обичаш и мечтаеш
Автор: ani_87,  26 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 349
Да обичаш значи да страдаш!
Да мечтаеш значи да се разочароваш!
Никога не обичай и не мечтай безумно,
защото накрая ще загубиш желанието си за живот,
ще разбереш че всичко,в което си вярвал си отива-
малко по малко,едно по едно.
И накрая идва краят...
Горчивият тъжен край.
Краят, пълен с болка, тъга и непреодолима мъка.
А нима нещо в този живот
си заслужава всичко това?!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me