uFeel.me
Да обичам
Автор: miss_messy,  6 октомври 2012 г. в 09:50 ч.
прочити: 201
Отчаяно чукам на всяка врата
и питам за него “къде е”?…
А хората само ми кимват с глава
и казват “мъж такъв тук не живее”.
 
Тръгвам смутена, отчаяна, боса –
душата ми тотално е разбита!
Цял живот за обич ли ще прося,
за него ще престана ли да питам?
 
И до кога ще тичам след миражи
и след измислени, уж истински мъже?!
От тях съдбата се опитва да ме пази,
да ми покаже иска, че сама съм най-добре.
 
Ала за думите и аз оставам глуха…
и за мъжа отново и отново питам.
Животът без любов ме тласка към разруха,
поне веднъж от нея искам да опитам!
 
Животът без любов не е за мене –
аз искам смисъл, искам някого до мен!
Гореща кръв бушува в мойте вени,
и да обичам искам всеки божи ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me