uFeel.me
Да не те обичат
Автор: galabica,  9 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 593

Колко е хубаво да не те обичат! -
На никого обяснения не дължиш.
Не трябва от работа в къщи да тичаш
и на благоприличието да държиш.

Колко е хубаво да не те обичат! -
Можеш да правиш, каквото си щеш.
Може небрежно да се обличаш
и всякакви книжки да си четеш.

Колко е хубаво да не те обичат! -
По телефона няма кой да те дразни.
Но защо всички дни така си приличат
и на душата е някак си празно?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me