uFeel.me
Да ме целунеш... не?
Автор: Richard,  18 юли 2009 г. в 22:33 ч.
прочити: 268
Объркана, изящна...
Не можеш да решиш
‘Не те усещам’ казваш
Ръката ми държиш

Крачката назад е…
Напреде следват две
Дали да ме настигнеш
Ти знаеш най-добре

Лентата върти се
Ролите са две
Сценарият ми пише
Да ме целунеш.. не?

Отказ-изключение
Не го разбрах дори
Вкусът на твоите устни
По моите гори

02.05.2009

23.30

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me