uFeel.me
Да летя
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 414
Искам да полетя във небето,
Да докосна звездите.
Искам да почувствам в сърцето
Спомените и мечтите.

Да летя е моето желание,
Но без теб то няма основание.
Обичам те, не се срамувам от това,
Защото истината е в любовта.

Птиците летят свободно,
Всяка търси нещо сродно.
И когато се обичат,
С цветя гнездото кичат.

Искам да летя и да се смея,
Да танцувам, да лудея.
Искам да почувствам в сърцето,
Че ти си МОМЧЕТО.

Искам да полетя във небето,
Да докосна звездите.
Искам да открия в сърцето
Красотата на мечтите.

Няма място на земята,
Където да се скриеш ти.
Нашата любов е твоята отплата
За прекрасните ни дни.

Искам да полетя във Вселената,
Да се почувствам замаяна.
Искам да докосна слънцето
И да падна омаяна.

17.11.2001
Кърджали, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me