uFeel.me
Да кажа ‘Обичам те’ искам
Автор: Richard,  24 януари 2010 г. в 20:04 ч.
прочити: 222

Да кажа ‘Обичам те’ искам

Щом се събудиш сутрин до мен

В прегръдка топла да те притискам

В зората на всеки нов ден

 

Ще кажа ’Обичам те’, вярвай

И искрен ще бъда със теб

Под съмнение думите не подлагай

Денят чернобял е без теб

 

Ето казвам ‘Обичам те’ съншайн!

Гласът ми за миг потрепери, нали?

За всичко, което ми даваш, благодаря ти!

В замяна ти мойта любов приеми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me