uFeel.me
Да изпросиш капчица любов
Автор: dizel4eto__f,  27 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 571
Да живееш с любовта,
в миражна суета.
Да живееш с любовта,
но далеч от тебе да е тя.

Да вярвяш,че можвш да обичаш.
Да вярваш,че можеш да простиш.
Но да не знаеш тебе кой обича,
и на къде в живота си вървиш.

Щастие изпросено да дириш,
всеки миг да те боли.
Любов на заем все да молиш,
и да търсиш моите очи.

Капчица любов,
да няма кои да ти даде.
А ти искаш и се молиш,
молиш се като дете.

Не съм жестока...НЕ.
-просто искам да те боли!
Не та мразя...НЕ.
-нали ти пръв ме нарани.

Да изпросиш капчица любов,
и от нея да живееш.
Но и тя да ти е много,
"пожвлавам ти"... да те боли...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me