uFeel.me
Да имат да вземат!
Автор: Valens,  16 декември 2012 г. в 15:40 ч.
прочити: 309

Ще изпратя очите си в неясна посока.

Ще захвърля ушите си в пропаст дълбока.

А пък разумът, дето ми казва: „Пропадаш!“,

ще вържа в тъмница да усети как страдам.

За да те виждам с нежността на ръцете.

За да те чувам със гласа на сърцето.

За да живея без тъга и дилема.

Всички „умни“ съвети да имат да вземат!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me