uFeel.me
Да горим
Автор: dgeorgieff,  1 февруари 2009 г. в 13:49 ч.
прочити: 163

Да горим докато станем пепел,
както всяка пеперуда
от светлината пие
и всяко дърво
сънува своето огнище,
така и аз копнея да горя
извличайки безспир
твоите горящи сокове,
сякаш ти си мойта
палеща жарава
на скромната ми клада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me