uFeel.me
Да е мъгла
Автор: Giovanita,  18 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 858

Мъгли заливат моя кръстопът!

Нозете си поглеждам колебливо...

Ела, когато сенките заспят

И пак ме пожелай! Да съм щастлива!

 

Не ме докосвай както всеки път,

Защото аз се връщам променена!

По-нежно ме прегръщай, щом заспя...

Внимавай да не счупиш нещо в мене!

 

Разплакани очите на нощта

В очите мои пътя ще чертаят...

Сълзи ще замъгляват любовта,

А устните ти пак ще ме желаят!

 

А в случай, че си тръгне любовта

И нечии чужди пътища поемеш...

Ела ме ослепи! Да е мъгла!

Че вместо Теб да нося друго бреме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me