uFeel.me
Да бях...
Автор: mol4o,  29 юни 2011 г. в 20:10 ч.
прочити: 163
Да бях избягала, преди в тебе да се влюбя,
да бях избягала, докато още можех,
да бях избягала, преди съня си по тебе да погубя,
да бях избягала, преди животът ни да стане толкоз сложен.
Да бях избягалa, преди сълза за тебе да отроня,
да бях избягала, преди усмивката си на теб да подаря.
Да бях избягала, но уви останах
и сега сърцето ми е рана,
а душата ми в тъга обляна,
плаче и ридае,
защото в любовта всичко лъжа е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me