uFeel.me
Да! Аз го срещнах
Автор: Loshata,  31 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 250
.... Това се случи когато станах на 16г. Тогава за пръв път го срещнах. Този непознат, никога преди не бях го виждала, но той обзе ума ми. Неговият образ е винаги пред моите очи. Той плени моето сърце. Дълбоките ми очи искат да го видят. Когато аз погледна в моите ръце, там аз виждам неговото лице. Коприненият му дъх гали моите бузи. Моята коса все още мирише на аромата на неговите ръце. Да, това се случи когато бях на 16. Тогава за пръв път го срещнах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me