uFeel.me
ДЯВОЛСКА ДУША
Автор: fenix,  4 март 2013 г. в 17:52 ч.
прочити: 373

Не ангелът, а дявол диша в мен.
В утробата му опознах света...
Но не научих да съм като него -
да не раздавам своята душа.

Обичам лудо, пламенно и страстно.
Горя във своя прозаичен ад.
Дори да е безумно и опасно,
пак със любов ще славя този свят.

Не мога инак... дявол ме орисал
в един живот на скорост, по ръба.
Без любовта живота губи смисъл.
Не са ми нужни ангелски крила.

Нуждая се от обич да живея.
Греховна нека да е, но за мен.
Спокойно да обичам - не умея.
На дявола душата ми е в плен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me