uFeel.me
ДВЕ СЪРЦА
Автор: DINO,  31 юли 2009 г. в 19:31 ч.
прочити: 221
ДВЕ СЪРЦА
(На Веси)

Във мен тупти едно сърце
Така тупти, че блузата повдига
Не те докосвам с палещи ръце
Но времето със теб не стига

При мен е нощ омайна, тиха
При теб денят започнал е почти
Но думите пред мен се наредиха
За мен и твоето сърце тупти

Делят ни километри, океани
Но две души не могат да се спрат
И знам! Каквото и да стане
Тез две сърца като едно туптят

Аз зная колко си красива
Но не за туй във мен те има
Прогонваш ти мъглата сива
Щастлив съм с теб приятелко любима

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me