uFeel.me
ДВЕ СЪЛЗИ
Автор: PALIBETI,  17 април 2013 г. в 16:43 ч.
прочити: 409

Спуснаха се бавно по лицето
две горчиви, кристални сълзи...
Сълзи, дошли от болката в сърцето,
сълзи от погубени, нежни мечти.

Сълзите на една жена,
която нецелуната заспива
и утрото посреща все сама,
а младостта и бавно си отива.

Сълзи, горещи и горчиви,
които още търсят любовта...
Сълзи от две очи красиви,
обречени на тъжна самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me