uFeel.me
ДВЕ ХУБАВИ ДУМИ
Автор: Ивайло Яков,  4 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 589
ДВЕ ХУБАВИ ДУМИ

Ще те чакам в нощите свит,
в съня на спещите птици,
под месец от мисли извит,
под нежния лик на звездите.

Ще бъда в горите усойни,
не усетил слепия страх -
щом в сънища, пъстри, безбройни
с теб ще съм, както и бях.

И ще погълна гъстия мрак,
полепнал по пустите друми,
ще изричам думите пак -
две само- две хубави думи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me