uFeel.me
ДВЕ ДУМИ ЗА ТЕБ !
Автор: ireta,  22 януари 2009 г. в 21:14 ч.
прочити: 178

Някога вярвах в думата "ЗАВИНАГИ",
но е прекалено хубаво, за да бъде вярно!!!
Мечо Пух


********

Две думи ще ти кажа само.
Две думи написани, но не с ръка.
Две думи от сърцето -
но ти ги знаеш, мили! Нали така?


Понякога е трудно да говориш.
Понякога е по добре да замълчиш...
На фактите врата да отвориш...
И в самотата на деня да изгориш!


Поглеждаш надълбоко в очите
Те говорят вместо твоят глас
Поглеждаш и за миг ти става ясно.
Искаш ли - вземи от тази страст!


Понякога е трудно да говорим!
Н понякога е трудно и да мълчим!
И безсмислено, упорито спорим.
Не мислим, че ще огорчим!..


Две думи ще ти кажа само.
Две думи аз ще напиша тайно.
За мен си всичко красиво!
Обичам те! Обичам те... безкрайно!




21.01.2009 год.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me