uFeel.me
ДВАМАТА САМО
Автор: blaskov,  11 май 2012 г. в 19:38 ч.
прочити: 326
Нека само за миг замълчим,
притисни се до моето рамо.
Птици да бяхме, да отлетим
някъде двамата само.


Нека се любим от мрак до зори,
и от зората до мрака.
Аз ще целувам твойте очи,
ти ще ме галиш с наслада.


Пчела ако си, цвят ще съм ухаен,
да пиеш сок любим от мойта плът.
Ще те обичам до смъртта си, зная
и друга обич няма в моя път.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me